Kerstconcert 2017 met Jan Vankeerberghen


Op Zaterdag 23 december brengt Concertband Theobaldus Groot-Pepingen met muziekatelier Allegro zijn jaarlijks kerstconcert in de kerk te Heikruis.
Dit jaar nodigt de concertband Jan Vankeerberghen uit.

In 2013 duikt Jan van uit het niets in de Vlaamse top 10 en de Ultratop op met zijn instant grote hit ‘Zeg maar dag’, het nummer komt na 5 weken zelfs op nummer 6 te staan in de Vlaamse top 10 van Radio 2. Het ene moment is hij de nieuwste kleinkunstrevelatie. Dan weer klinkt hij als één van de helden van de Nederpop. En voor je er erg in hebt is ie weeral getransformeerd in een singer-songwriter. Met telkens in de hoofdrol : een lichte hese stem, doordachte melodieën, teksten waar je alleen maar beter van wordt of die je aan het denken zetten en muziek die het hart laat gloeien en de ziel doet dansen.
Naast zanger was Jan ook te zien als acteur in enkele Vlaamse en Nederlandse filmklassiekers zoals ‘Daens’, ‘Karakter’ en ‘De vliegende hollander’. Hij illustreert ook kinderboeken, zo bracht hij o.a. samen met Eric Baranyanka “De babbelboom en andere Afrikaanse verhalen” uit bij uitgeverij Manteau.

Na het concert is iedereen welkom voor een babbel en een drankje in het Cultureel Centrum te Heikruis.

Kaarten: € 10 (VVK) – € 12 (kassa)
Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle muzikanten en telefonisch via 02 360 11 84 of 0475 51 16 31